Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Назва: | Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Автори: | Іоргачова І. В. |
Теми: | удосконалення технології виробництва, первинна обробка молока, КСП «Дружба» Саратського району Одеської області |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Іоргачова І. В. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Іоргачова // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 68 с. |
Короткий огляд (реферат): | Молочне скотарство – один з найперспективніших напрямів розвитку сільського господарства. При правильному системному підході і сучасних високоефективних технологіях – це аграрний бізнес, який динамічно розвивається. В Україні історично й традиційно склалося так, що при всіх змінах державного устрою та форм господарювання на селі, молочне скотарство незмінно продовжує залишатися провідною галуззю тваринництва. Але в силу того, що ця галузь є складною, вона продовжує бути трудо- і капіталомісткою. Тому економічний успіх її розвитку можливий лише при комплексному використанні біологічних, технологічних, технічних, організаційних та інших чинників. Метою досліджень було провести санітарно-гігієнічну оцінку утримання корів в умовах КСП «Дружба» Саратського району Одеської області. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3006 |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Iоргачова.pdf | 645,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.