DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІоргачова І. В.-
dc.date.accessioned2021-05-12T10:44:44Z-
dc.date.available2021-05-12T10:44:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІоргачова І. В. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Іоргачова // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 68 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3006-
dc.description.abstractМолочне скотарство – один з найперспективніших напрямів розвитку сільського господарства. При правильному системному підході і сучасних високоефективних технологіях – це аграрний бізнес, який динамічно розвивається. В Україні історично й традиційно склалося так, що при всіх змінах державного устрою та форм господарювання на селі, молочне скотарство незмінно продовжує залишатися провідною галуззю тваринництва. Але в силу того, що ця галузь є складною, вона продовжує бути трудо- і капіталомісткою. Тому економічний успіх її розвитку можливий лише при комплексному використанні біологічних, технологічних, технічних, організаційних та інших чинників. Метою досліджень було провести санітарно-гігієнічну оцінку утримання корів в умовах КСП «Дружба» Саратського району Одеської області.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectудосконалення технології виробництва, первинна обробка молока, КСП «Дружба» Саратського району Одеської областіru
dc.titleУдосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iоргачова.pdf645,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.