DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Title: Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Іоргачова І. В.
Keywords: удосконалення технології виробництва, первинна обробка молока, КСП «Дружба» Саратського району Одеської області
Issue Date: 2019
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Іоргачова І. В. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Іоргачова // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 68 с.
Abstract: Молочне скотарство – один з найперспективніших напрямів розвитку сільського господарства. При правильному системному підході і сучасних високоефективних технологіях – це аграрний бізнес, який динамічно розвивається. В Україні історично й традиційно склалося так, що при всіх змінах державного устрою та форм господарювання на селі, молочне скотарство незмінно продовжує залишатися провідною галуззю тваринництва. Але в силу того, що ця галузь є складною, вона продовжує бути трудо- і капіталомісткою. Тому економічний успіх її розвитку можливий лише при комплексному використанні біологічних, технологічних, технічних, організаційних та інших чинників. Метою досліджень було провести санітарно-гігієнічну оцінку утримання корів в умовах КСП «Дружба» Саратського району Одеської області.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3006
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Iоргачова.pdf645,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.