DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3006
Назва: Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Іоргачова І. В.
Теми: удосконалення технології виробництва, первинна обробка молока, КСП «Дружба» Саратського району Одеської області
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іоргачова І. В. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в КСП «Дружба» Саратського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Іоргачова // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Молочне скотарство – один з найперспективніших напрямів розвитку сільського господарства. При правильному системному підході і сучасних високоефективних технологіях – це аграрний бізнес, який динамічно розвивається. В Україні історично й традиційно склалося так, що при всіх змінах державного устрою та форм господарювання на селі, молочне скотарство незмінно продовжує залишатися провідною галуззю тваринництва. Але в силу того, що ця галузь є складною, вона продовжує бути трудо- і капіталомісткою. Тому економічний успіх її розвитку можливий лише при комплексному використанні біологічних, технологічних, технічних, організаційних та інших чинників. Метою досліджень було провести санітарно-гігієнічну оцінку утримання корів в умовах КСП «Дружба» Саратського району Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3006
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iоргачова.pdf645,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.