DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-50 зі 256 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Microstructural analysis of sausage qualityPaliy, А.P., Stegniy, B.T., Palii, A.P., Rodionova, K.O., Bogatko, N.M., Vashchyk, Ye.V., Sakhniuk, N.I., Ovcharenko, H.V., Dudus, T.V., Ihnatieva, T.M., Kovalenko, L.V.
2020Туберкульоз тварин в Україні та засоби діагностики та боротьби з ним: колективна монографіяКассіч В.Ю., Ушкалов В. О., Волосянко О. В., Колеснікова К. Ю, Кассіч О. В., Левченко А. Г.
2020МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до лабораторно-практичних занять з дисципліни «ВЕТЕРИНАРНА ІМУНОЛОГІЯ»Брошков М. М., Левченко А. Г., Зеленіна О. М.
2020Study of the toxicity and effectiveness of an antiparasitic agent based on tinidazole and fenbendazolePaliy, A.P., Sumakova, N.V., Telyatnikov, A.V., Zhukova, I.O., Kasianenko, O.I., Shkromada, O.I., Suprun, Yu.O., Plyuta, L.V., Yevtushenko, I.D., Kovalenko, L.V., Dotsenko, E.A., Palii, A.P.
2020МОНІТОРИНГ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ БДЖОЛИНОГО МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У М. ХЕРСОНІПівень О., Мусієнко І.
2020Evaluation of acute toxicity of the "Orgasept" disinfectantKovalenko, V.L., Ponomarenko, G.V., Kukhtyn, M.D., Paliy, A.P., Bodnar, O.O., Rebenko, H.I., Kozytska, T.G., Makarevich, T.V., Ponomarenko, O.V., Palii, A.P.
2020ПРАДОФЛОКСАЦІН – ВЕТЕРИНАРНИЙ ПРЕПАРАТ ГРУПИ ФТОРХІНОЛОНІВ: СУЧАСНА ПРАКТИКА ЗАСТОСУВАННЯМорозенко Д.В., Глєбов К.В., Доценко Р.В., Землянський А.О., Макаревич Т. В.
2020РЕЗУЛЬТАТИ МОНІТОРИНГУ ОКРЕМИХ ВЕТЕРИНАРНИХ ФАКТОРІВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ В ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІГоробей О. Галич О.
2020The impact of lateral localization of the procedure on the effectiveness of transplations of pre-implantation embryos in heifers-recipientRoman, L., Sidashova, S., Popova, I., Stepanova, N., Chornyi, V., Sklyarov, P., Koreyba, L., Gutyj, B
2020ВИЗНАЧЕННЯ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ ЗА ВМІСТОМ АМІАКУ ТА СОЛЕЙ АМОНІЮ З РЕАКТИВОМ НЕСЛЕРАЯценко І.В., Забарна І.В., Богатко Н.М., Родіонова К.О., Палій А.П.