DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Назва: МОНІТОРИНГ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ БДЖОЛИНОГО МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У М. ХЕРСОНІ
Автори: Півень О., Мусієнко І.
Теми: моніторинг, фальсифікації, бджолиний мед, ботанічне походження, м. Херсон
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сучасні проблеми біобезпеки в Україні
Бібліографічний опис: Півень О. Моніторинг фальсифікації бджолиного меду різного ботанічного походження, шо реалізується у м. Херсоні / О. Півень, І. Мусієнко // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: мат-ли III Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. – 2020. – С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Бджолиний мед є цінним харчовим продуктом, про чудові смакові та лікувальні властивості якого відомо з давніх часів. Україна є одним із крупних постачальників меду на світовий ринок. Дані літературних джерел свідчать, що український мед користується попитом у Чехії, Німеччині, Угорщині, США, Польщі, Словаччині та є конкурентоспроможним на європейському та світовому ринках. Багатий хімічний склад, оптимальне співвідношення компонентів роблять бджолиний мед незамінним продуктом харчування. Проте, мед не є дешевим продуктом, що майже не відбивається на його попиті. Тому часто несумлінні виробники піддають цей продукт фальсифікації, переважно з метою здешевлення сировини або маскування дефектів. Найчастіше мед піддається видовій та якісній фальсифікаціям. Так, існують повідомлення, що значна частина меду, який реалізується на ярмарках, не відповідає діючим вимогам за рядом показників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2882
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf652,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.