DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.0 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВМІСТУ ХЛОРОРГАНІЧНИХ ТА ФОСФОРОРГАНІЧНИХ ПЕСТИЦИДІВ У МЕДІ ТА ПРОДУКТАХ БДЖІЛЬНИЦТВАСкрипка Г. А.,Касянчук В.; Skrypka G. A.,Kasyanchuk V. V.
2017Вивчення показників безпечності мідій при їх технологічній обробці щодо вмісту хлорорганічних пестицидівФодченко І.А., Касянчук В.В., Ващик Є.В.,Скрипка Г. А.
2016Експериментальне вивчення хронічного впливу мікродоз ДДТ та γ–ГХЦГ у розчині меду на організм білих мишейСкрипка Г. А.,Касянчук В.В., Гогітідзе О.Є.; Skrypka G.А.,Kasyanchuk V.V , Gogitidze A.E.
2021АНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МЕДУ РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОКСкрипка Г.А., Хімич М.С., Найдіч О.В.
2021ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ПИТЬЕВОЙ ВОДОПРОВОДНОЙ ВОДЫ ПО СТЕПЕНИ КОНТАМИНАЦИИ МИКРОСКОПИЧЕСКИМИ ГРИБАМИСкрыпка Г.А., Найдич, О.В., Тимченко О.В., Химич М.С., Козишкурт Е.В., Коренева Ж.Б.
2021Моніторинг відповідності якості та безпечності соняшникового меду вимогам національного стандартуСкрипка Г.А., Хімич М.С.,Салата В.З., Найдіч О.В., Горобей О.М., МатвіїшинТ.С.; Skrypka, H. A., Khimych, М. S.,Salata V. Z, Naidich, О. V., Gorobei, O. M.,Matviishyn T. S.
2023ВИЗНАЧЕННЯ ЗАЛИШКОВИХ КІЛЬКОСТЕЙ АНТИБАКТЕРІАЛЬНИХ РЕЧОВИН У МЕДІ ВІТЧИЗНЯНИХ ТА ЗАКОРДОННИХ ВИРОБНИКІВСкрипка Г., Найдіч О., Тімченко О.; Skrypka Н., Naidich О., Timchenko О.
2022АНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ГРЕЧАНОГО І ЛИПОВОГО МЕДУ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКАСкрипка Г. А., Угляр В. В.
2023ОЦІНКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ОБНІЖЖЯ БДЖОЛИНОГО ТА ПРОПОЛІСУ, ЯКІ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА РИНКАХ МІСТА ОДЕСИСкрипка Г. А., Найдіч О. В., Тімченко О. В.
2023ТОКСИКОЛОГІЧНІ І МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ ОБНІЖЖЯ БДЖОЛИНОГО ТА ПРОПОЛІСУСкрипка Г., Найдіч О., Тімченко О., Данкевич Н.; Skrypka G., Naidich O., Timchenko O., Dankevych N.