
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2783
Назва: | СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ РУК ПЕРСОНАЛУ НА М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: патент на корисну модель |
Автори: | Палій А.П., Родіонова К.О. |
Теми: | спосіб, гігієнічна обробка рук, персонал, м'ясопереробні підприємства |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ |
Бібліографічний опис: | Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах: патент на корисну модель № 117561 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201701274. 13.02.2017. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. При цьому використовують як антисептичний препарат - засіб, який містить етанол - 39,4 %, 2-пропанол - 4,0 %, гросполімер, триетаноламін, провітаміни, ароматизатор - 16,6 %, демінералізовану воду - 40,0 %, за експозиції дії 60 секунд. |
Опис: | Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної обробки шкіри рук персоналу м'ясопереробних підприємств та установ агропромислового комплексу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2783 |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.bmp | 982,83 kB | BMP | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.