DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2783
Title: СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ РУК ПЕРСОНАЛУ НА М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: патент на корисну модель
Authors: Палій А.П., Родіонова К.О.
Keywords: спосіб, гігієнічна обробка рук, персонал, м'ясопереробні підприємства
Issue Date: 2017
Publisher: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Citation: Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах: патент на корисну модель № 117561 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201701274. 13.02.2017.
Abstract: Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. При цьому використовують як антисептичний препарат - засіб, який містить етанол - 39,4 %, 2-пропанол - 4,0 %, гросполімер, триетаноламін, провітаміни, ароматизатор - 16,6 %, демінералізовану воду - 40,0 %, за експозиції дії 60 секунд.
Description: Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної обробки шкіри рук персоналу м'ясопереробних підприємств та установ агропромислового комплексу.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2783
Appears in Collections:Родіонова Катерина Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.bmp982,83 kBBMPView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.