DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалій А.П., Родіонова К.О.-
dc.date.accessioned2021-03-25T12:00:09Z-
dc.date.available2021-03-25T12:00:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах: патент на корисну модель № 117561 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201701274. 13.02.2017.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2783-
dc.descriptionКорисна модель належить до ветеринарної санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної обробки шкіри рук персоналу м'ясопереробних підприємств та установ агропромислового комплексу.ru
dc.description.abstractСпосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. При цьому використовують як антисептичний препарат - засіб, який містить етанол - 39,4 %, 2-пропанол - 4,0 %, гросполімер, триетаноламін, провітаміни, ароматизатор - 16,6 %, демінералізовану воду - 40,0 %, за експозиції дії 60 секунд.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИru
dc.subjectспосіб, гігієнічна обробка рук, персонал, м'ясопереробні підприємстваru
dc.titleСПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ РУК ПЕРСОНАЛУ НА М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.bmp982,83 kBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.