
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2783
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палій А.П., Родіонова К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T12:00:09Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T12:00:09Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах: патент на корисну модель № 117561 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201701274. 13.02.2017. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2783 | - |
dc.description | Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної обробки шкіри рук персоналу м'ясопереробних підприємств та установ агропромислового комплексу. | ru |
dc.description.abstract | Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. При цьому використовують як антисептичний препарат - засіб, який містить етанол - 39,4 %, 2-пропанол - 4,0 %, гросполімер, триетаноламін, провітаміни, ароматизатор - 16,6 %, демінералізовану воду - 40,0 %, за експозиції дії 60 секунд. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | спосіб, гігієнічна обробка рук, персонал, м'ясопереробні підприємства | ru |
dc.title | СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ РУК ПЕРСОНАЛУ НА М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Appears in Collections: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.