DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2782
Назва: СПОСІБ ЗНИЖЕННЯ МІКРОБНОЇ КОНТАМІНАЦІЇ ПОВЕРХНІ ТУШОК ПТИЦІ: патент на корисну модель
Автори: Палій А.П., Родіонова К.О.
Теми: спосіб, зниження, мікробна контамінаця, поверхні тушок, птиця
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб зниження мікробної контамінації поверхні тушок птиці: патент на корисну модель № 117395 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201700160. 04.01.2017.
Короткий огляд (реферат): Спосіб зниження мікробної контамінації поверхні тушок птиці, що включає розміщення тушок в установках контактного охолодження, їх санітарну обробку за допомогою зрошення препаратом та контроль якості проведеної санації, причому використовують як антимікробний препарат - засіб, який містить перекис водню 0,0015-0,0075 %; надоцтову кислоту 0,0015-0,0075 %; оцтову кислоту 0,0025-0,0125 %; гідрокситилідендифосфонову кислоту 0,0001-0,0005 %; воду 99,9944-99,9720 % за експозиції 30 хвилин.
Опис: Корисна модель належить до ветеринарної медицини, а саме до ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, та може бути використана на м'ясопереробних підприємствах та м'ясокомбінатах при проведенні санітарно-гігієнічної обробки тушок птиці в установках їх контактного охолодження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2782
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.bmp990,97 kBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.