
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2782
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палій А.П., Родіонова К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T11:52:54Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T11:52:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб зниження мікробної контамінації поверхні тушок птиці: патент на корисну модель № 117395 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201700160. 04.01.2017. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2782 | - |
dc.description | Корисна модель належить до ветеринарної медицини, а саме до ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, та може бути використана на м'ясопереробних підприємствах та м'ясокомбінатах при проведенні санітарно-гігієнічної обробки тушок птиці в установках їх контактного охолодження. | ru |
dc.description.abstract | Спосіб зниження мікробної контамінації поверхні тушок птиці, що включає розміщення тушок в установках контактного охолодження, їх санітарну обробку за допомогою зрошення препаратом та контроль якості проведеної санації, причому використовують як антимікробний препарат - засіб, який містить перекис водню 0,0015-0,0075 %; надоцтову кислоту 0,0015-0,0075 %; оцтову кислоту 0,0025-0,0125 %; гідрокситилідендифосфонову кислоту 0,0001-0,0005 %; воду 99,9944-99,9720 % за експозиції 30 хвилин. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | спосіб, зниження, мікробна контамінаця, поверхні тушок, птиця | ru |
dc.title | СПОСІБ ЗНИЖЕННЯ МІКРОБНОЇ КОНТАМІНАЦІЇ ПОВЕРХНІ ТУШОК ПТИЦІ: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.bmp | 990,97 kB | BMP | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.