DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 61 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Study of disinfectants bactericidal properties against Campylobacter spp. at sub-zero temperaturesPaliy, A.P., Stegniy, B.T., Bolotin, V.I., Rodionova, K.A., Ihnatieva, T.M., Bobrytska, O.M., Kushnir, V.Y., Matsenko, O.V., Kushch, L.L., Bulavina, V.S., Ilyna, O.V., Palii, A.P.
2018Спосіб дезінфекції автотранспорту м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Брагінець М. В.
2018Спосіб дезінвазії поверхонь, контамінованих яйцями Ascaris suum: патент на корисну модельПалій А.П., Родіонова К.О.
2019Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П.
2019Пристрій для обробки м'ясних туш: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Палій А.П.
2018Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модельПалій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т.
2020Effect of colostral bacterial contamination on the calvesPalii, А.P., Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Kushch, L.L., Matsenko, O.V., Kambur, M.D., Zamaziy, A.A., Plyuta, L.V., Baidevliatov, Y.A., Kolechko, A.V., Honcharenko, H.O.
2020ADAPTATION OF NUTRIA MEAT TO INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE MEAT INDUSTRYRodionova K.O., Paliy A.P., Yatsenko I.V., Palii A.P.
2020Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinksRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, I.V., Bogatko, N.M., Vashchyk, Y.V., Zolotaryova, S.A., Nalyvayko, L.I., Zolotarev, A.P., Ovcharenko, H.V.
2020FEATURES OF VETERINARY-SANITARY EXAMINATION AND IDENTIFICATION PRODUCTS OF SLAUGHTER OF NUTRIASRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Ihnatieva T.M.