DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/203
Назва: ЗМІНА ЯКОСТІ МОРОЖЕНОЇ РИБИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЇЇ ЗБЕРІГАННЯ
Інші назви: Изменения качества мороженой рыбы в зависимости от длительности и условий хранения
Quality changes of frozen fish according to its duration and storage conditions
Автори: 
Артюшин, О.П.
Артюшин, А.П.
Artyushin, A.
Теми: Ветеринарно-санітарна експертиза
морожена риба, органолептичні та фізико – хімічні показники, термін зберігання
мороженая рыба, органолептические и физико-химические показатели, срок хранения
frozen fish, organoleptical and physical-chemical indices, expire date
Дата публікації: 2011
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №58
Бібліографічний опис: ББК П817.3.1; УДК: 619.614.31:639.2.052.34:339.1 (477.7) Артюшин, О. П. Зміна якості замороженої риби в залежності від тривалості та умов її зберігання [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наукових праць. - Одеса, 2011. - Вип. 58 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.128-132.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що необхідно контролювати температуру та вологість на всіх етапах товароруху мороженої риби від виробника до кінцевого споживача з метою попередження псування мороженої риби
Установлено, что необходимо контролировать температуру и влажность на всех этапах товародвижения мороженой рыбы от производителя до конечного потребителя с целью предотвращения порчи мороженой рыбы.
It has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilage
Опис: It has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilage
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/203
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Artyus.pdf472,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.