DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/203
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorАртюшин, О.П.-
dc.contributor.authorАртюшин, А.П.-
dc.contributor.authorArtyushin, A.-
dc.date.accessioned2016-04-07T12:25:23Z-
dc.date.available2016-04-07T12:25:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationББК П817.3.1; УДК: 619.614.31:639.2.052.34:339.1 (477.7) Артюшин, О. П. Зміна якості замороженої риби в залежності від тривалості та умов її зберігання [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наукових праць. - Одеса, 2011. - Вип. 58 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.128-132.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/203-
dc.descriptionIt has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilageru
dc.description.abstractВстановлено, що необхідно контролювати температуру та вологість на всіх етапах товароруху мороженої риби від виробника до кінцевого споживача з метою попередження псування мороженої рибиru
dc.description.abstractУстановлено, что необходимо контролировать температуру и влажность на всех этапах товародвижения мороженой рыбы от производителя до конечного потребителя с целью предотвращения порчи мороженой рыбы.ru
dc.description.abstractIt has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilageru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №58ru
dc.subjectВетеринарно-санітарна експертизаru
dc.subjectморожена риба, органолептичні та фізико – хімічні показники, термін зберіганняru
dc.subjectмороженая рыба, органолептические и физико-химические показатели, срок храненияru
dc.subjectfrozen fish, organoleptical and physical-chemical indices, expire dateru
dc.titleЗМІНА ЯКОСТІ МОРОЖЕНОЇ РИБИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЇЇ ЗБЕРІГАННЯru
dc.title.alternativeИзменения качества мороженой рыбы в зависимости от длительности и условий храненияru
dc.title.alternativeQuality changes of frozen fish according to its duration and storage conditionsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Artyus.pdf472,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.