
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/203
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | - | |
dc.contributor.author | Артюшин, О.П. | - |
dc.contributor.author | Артюшин, А.П. | - |
dc.contributor.author | Artyushin, A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-07T12:25:23Z | - |
dc.date.available | 2016-04-07T12:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | ББК П817.3.1; УДК: 619.614.31:639.2.052.34:339.1 (477.7) Артюшин, О. П. Зміна якості замороженої риби в залежності від тривалості та умов її зберігання [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наукових праць. - Одеса, 2011. - Вип. 58 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.128-132. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/203 | - |
dc.description | It has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilage | ru |
dc.description.abstract | Встановлено, що необхідно контролювати температуру та вологість на всіх етапах товароруху мороженої риби від виробника до кінцевого споживача з метою попередження псування мороженої риби | ru |
dc.description.abstract | Установлено, что необходимо контролировать температуру и влажность на всех этапах товародвижения мороженой рыбы от производителя до конечного потребителя с целью предотвращения порчи мороженой рыбы. | ru |
dc.description.abstract | It has been established that it is necessary to control the temperature and humidity at all stages of frozen fish: from the producer to the consumer. With the aim of preventing the frozen fish from spoilage | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №58 | ru |
dc.subject | Ветеринарно-санітарна експертиза | ru |
dc.subject | морожена риба, органолептичні та фізико – хімічні показники, термін зберігання | ru |
dc.subject | мороженая рыба, органолептические и физико-химические показатели, срок хранения | ru |
dc.subject | frozen fish, organoleptical and physical-chemical indices, expire date | ru |
dc.title | ЗМІНА ЯКОСТІ МОРОЖЕНОЇ РИБИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЇЇ ЗБЕРІГАННЯ | ru |
dc.title.alternative | Изменения качества мороженой рыбы в зависимости от длительности и условий хранения | ru |
dc.title.alternative | Quality changes of frozen fish according to its duration and storage conditions | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Artyus.pdf | 472,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.