DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1564
Назва: ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М'ЯСА ОВЕЦЬ ЗА КИШКОВИХ ЦЕСТОДОЗІВ
Інші назви: Sheep’s meat quality indexes at intestinal cestodoses
Автори: Півень, О. Т.
Piven, O.
Савченко, В. І.
Savchenko, V.
Теми: Ветеринарія
вівці, кишкові цестодози, термін зберігання, якість м’яса
sheep, intestinal cestodoses, expiration date, quality of meat
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:614.31:637.5יִ63:616.34:616.995.121Ц Півень О. Т. Показники якості м'яса овець за кишкових цестодозів / О.Т. Півень, В.І. Савченко // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 83: Ветеринарні науки. - С. 205-208.
Короткий огляд (реферат): Бактеріоскопія зразків ягнятини від тварин, інвазованих збудниками кишкових цестодозів, вказує, що вона набуває сумнівної свіжості на 10-ту добу. Показник рН ягнятини від інвазованих цестодами тварин вже у день забою є вищим за показник неінвазованих тварин. М'ясо від інвазованих збудниками кишкових цестодозів ягнят використовувати без обмежень небажано.
Sheep’s meat from animals infested by the causative agents of intestinal cestodoses acquires doubtful freshness on 10th day according the bacterioscopy of standards. Index of pH of sheep’s meat from infested by cestodes animals already in the day of coalface is higher than for the uninfested animals. Meat from infested by the causative agents of intestinal cestodoses lambs using without limitations is undesirable.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1564
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.pdf609,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.