DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівень, О. Т.-
dc.contributor.authorPiven, O.-
dc.contributor.authorСавченко, В. І.-
dc.contributor.authorSavchenko, V.-
dc.date.accessioned2017-10-23T13:52:09Z-
dc.date.available2017-10-23T13:52:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУДК 619:614.31:637.5יִ63:616.34:616.995.121Ц Півень О. Т. Показники якості м'яса овець за кишкових цестодозів / О.Т. Півень, В.І. Савченко // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 83: Ветеринарні науки. - С. 205-208.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1564-
dc.description.abstractБактеріоскопія зразків ягнятини від тварин, інвазованих збудниками кишкових цестодозів, вказує, що вона набуває сумнівної свіжості на 10-ту добу. Показник рН ягнятини від інвазованих цестодами тварин вже у день забою є вищим за показник неінвазованих тварин. М'ясо від інвазованих збудниками кишкових цестодозів ягнят використовувати без обмежень небажано.ru
dc.description.abstractSheep’s meat from animals infested by the causative agents of intestinal cestodoses acquires doubtful freshness on 10th day according the bacterioscopy of standards. Index of pH of sheep’s meat from infested by cestodes animals already in the day of coalface is higher than for the uninfested animals. Meat from infested by the causative agents of intestinal cestodoses lambs using without limitations is undesirable.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectвівці, кишкові цестодози, термін зберігання, якість м’ясаru
dc.subjectsheep, intestinal cestodoses, expiration date, quality of meatru
dc.titleПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М'ЯСА ОВЕЦЬ ЗА КИШКОВИХ ЦЕСТОДОЗІВru
dc.title.alternativeSheep’s meat quality indexes at intestinal cestodosesru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.pdf609,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.