DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 17 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РЕЖИМІВ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ ПАВІЛЬЙОНУ ДЛЯ УТРИМАННЯ СОБАКПушкар Т., Гурко Є., Хамід К.; Пушкарь Т., Гурко,Е. Хамид К.; Pushkar T., Gurko E. , Khamid K.
2021ТОВАРНА ОЦІНКА М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИКрижановський А.О.,Пушкар Т.Д.
2021ВПЛИВ ОСВІТЛЕНОСТІ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ КРОЛІВПушкар Т.Д., Хамід К.О., Гурко Є.Ю.
2021УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСАПушкар Т.Д., Бойко В.Я.
2021ВПЛИВ ГАЗОВОГО ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯ НА ЕТОЛОГІЮ ТВАРИНПушкар Т.Д., Пушкар Я.А., Чігірьов В.О.
2022ДІЯ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЇ СУМІШІ НА ШКІДЛИВІ ГАЗИПушкар Я., Пушкар Т., Решетніченко О., Антонік І.; Pushkar Ya., Pushkar Т., Reshetnichenko О., Antonik І.
2022ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ПРИ ЗГОДОВУВАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУВисіцький Я. О., Пушкар Т. Д., Антонік І. І.
2022ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЇ СУМІШІ НА БАКТЕРІАЛЬНЕ ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯПушкар Я. А., Пушкар Т. Д., Антонік І. І.
2022ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБНОГО ОБСІМЕНІННЯ МОЛОКАПушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І.
2022ДОБРОБУТ КІШОКШкрабак А., Пушкар Т. Д.