DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3551
Назва: ВПЛИВ ОСВІТЛЕНОСТІ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ КРОЛІВ
Автори: Пушкар Т.Д., Хамід К.О., Гурко Є.Ю.
Теми: кролівництво, утримання, освітлення, відтворення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 65.09.614:638.8 Пушкар Т. Д. Вплив освітленості на продуктивні якості кролів / Т.Д. Пушкар, К.О. Хамід, Є.Ю. Гурко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 154-155.
Короткий огляд (реферат): В останні роки кролівництво в Україні занепало через відсутність сучасних наукових розробок з питань повноцінної годівлі, технології утримання, низького рівня ведення племінної роботи. Розглянуте питання забезпечення максимальної продуктивності маточного поголів'я та зниження стресових навантажень з дотриманням нормативних параметрів і санітарного режиму мікроклімату. Кролівництво, на даний момент, розвивається переважно у фермерських господарствах і особистих подвір’ях. Для успішного ведення галузі необхідно забезпечити оптимізацію дії сукупних абіотичних факторів. Значний вплив на організм кролів має освітленість, але ці питання недостатньо вивчені. Було доведено вплив освітлення різної інтенсивності на молодняк кролів і його збереження. Кролиці, яких утримували за освітлення більшої інтенсивності, перевершували аналогів за відтворними якостями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3551
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар, Хамид.pdf379,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.