DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15
Назва: КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ СИРОВИНИ І ДЕЯКИХ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Інші назви: Контроль качества сырья и некоторых продуктов растительного происхождения в современных условиях
Control of quality of raw material and some products of vegetable origin is in modern terms
Автори: Дроздова, Є.А.
Дроздова, Е.А.
Drozdova, E.
Теми: продукти рослинного походження, органолептичні показники, токсичність, якість, безпека
продукты растительного происхождения, органолептические показатели, токсичность, качество, безопасность.
products of vegetable origin, organolepticheskie indexes, toxicness, quality, safety.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50
Бібліографічний опис: ББК П817; УДК:664.002:658.562 Дроздова, Є. А. Контроль якості сировини і деяких продуктів рослинного походження в сучасних умовах [Текст] / Є. А. Дроздова // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.207-209.
Короткий огляд (реферат): Сировина і рослинні продукти в сучасних умовах досліджуються, в більшості випадків, лише органолептично. Встановлено, що сировина і продукти рослинного походження відповідають вимогам якості за органолептичними показниками, але за токсичністю вимогам якості відповідають лише 60-90% досліджених зразків.
Установлено, что сырьё и растительные продукты отвечают требованиям качества по органолептическим показателям, но по токсичности требованиям качества отвечают только 60-90% исследованных образцов.
It is set that syr' and vegetable products answer the requirements of quality on organolepticheskim indexes, but on toxicness the requirements of quality are answered only by 60-90% probed standards.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/15
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_46Drozdova.pdf556,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.