DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДроздова, Є.А.-
dc.contributor.authorДроздова, Е.А.-
dc.contributor.authorDrozdova, E.-
dc.date.accessioned2016-03-29T08:18:32Z-
dc.date.available2016-03-29T08:18:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationББК П817; УДК:664.002:658.562 Дроздова, Є. А. Контроль якості сировини і деяких продуктів рослинного походження в сучасних умовах [Текст] / Є. А. Дроздова // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.207-209.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/15-
dc.description.abstractСировина і рослинні продукти в сучасних умовах досліджуються, в більшості випадків, лише органолептично. Встановлено, що сировина і продукти рослинного походження відповідають вимогам якості за органолептичними показниками, але за токсичністю вимогам якості відповідають лише 60-90% досліджених зразків.ru
dc.description.abstractУстановлено, что сырьё и растительные продукты отвечают требованиям качества по органолептическим показателям, но по токсичности требованиям качества отвечают только 60-90% исследованных образцов.ru
dc.description.abstractIt is set that syr' and vegetable products answer the requirements of quality on organolepticheskim indexes, but on toxicness the requirements of quality are answered only by 60-90% probed standards.ru
dc.description.sponsorshipIt is set that syr' and vegetable products answer the requirements of quality on organolepticheskim indexes, but on toxicness the requirements of quality are answered only by 60-90% probed standards.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50ru
dc.subjectпродукти рослинного походження, органолептичні показники, токсичність, якість, безпекаru
dc.subjectпродукты растительного происхождения, органолептические показатели, токсичность, качество, безопасность.ru
dc.subjectproducts of vegetable origin, organolepticheskie indexes, toxicness, quality, safety.ru
dc.titleКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ СИРОВИНИ І ДЕЯКИХ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХru
dc.title.alternativeКонтроль качества сырья и некоторых продуктов растительного происхождения в современных условияхru
dc.title.alternativeControl of quality of raw material and some products of vegetable origin is in modern termsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_46Drozdova.pdf556,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.