
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дроздова, Є.А. | - |
dc.contributor.author | Дроздова, Е.А. | - |
dc.contributor.author | Drozdova, E. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-29T08:18:32Z | - |
dc.date.available | 2016-03-29T08:18:32Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | ББК П817; УДК:664.002:658.562 Дроздова, Є. А. Контроль якості сировини і деяких продуктів рослинного походження в сучасних умовах [Текст] / Є. А. Дроздова // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.207-209. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/15 | - |
dc.description.abstract | Сировина і рослинні продукти в сучасних умовах досліджуються, в більшості випадків, лише органолептично. Встановлено, що сировина і продукти рослинного походження відповідають вимогам якості за органолептичними показниками, але за токсичністю вимогам якості відповідають лише 60-90% досліджених зразків. | ru |
dc.description.abstract | Установлено, что сырьё и растительные продукты отвечают требованиям качества по органолептическим показателям, но по токсичности требованиям качества отвечают только 60-90% исследованных образцов. | ru |
dc.description.abstract | It is set that syr' and vegetable products answer the requirements of quality on organolepticheskim indexes, but on toxicness the requirements of quality are answered only by 60-90% probed standards. | ru |
dc.description.sponsorship | It is set that syr' and vegetable products answer the requirements of quality on organolepticheskim indexes, but on toxicness the requirements of quality are answered only by 60-90% probed standards. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50 | ru |
dc.subject | продукти рослинного походження, органолептичні показники, токсичність, якість, безпека | ru |
dc.subject | продукты растительного происхождения, органолептические показатели, токсичность, качество, безопасность. | ru |
dc.subject | products of vegetable origin, organolepticheskie indexes, toxicness, quality, safety. | ru |
dc.title | КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ СИРОВИНИ І ДЕЯКИХ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ | ru |
dc.title.alternative | Контроль качества сырья и некоторых продуктов растительного происхождения в современных условиях | ru |
dc.title.alternative | Control of quality of raw material and some products of vegetable origin is in modern terms | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AVP-B_n-2010-v50_46Drozdova.pdf | 556,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.