Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Title: | САНІТАРНА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯЛОВИЧИНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД УМОВ ЇЇ ОТРИМАННЯ |
Other Titles: | Санитарное качество и безопасность говядины в зависимости от условий её получения Sanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receipt |
Authors: | Бродовський, В.А. Бродовский, В.А. Brodovsky, V. |
Keywords: | Санітарна гігієна м'ясо, мікрофлора, засіянність, якість, токсичність мясо, микрофлора, обсемененность, качество, токсичность meat, microflora, sowing, quality, toxicity |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК:619:614.31:637.562 Бродовський В.А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання/ В.А. Бродовський // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип.72: Ветеринарні науки. - С.8-11. |
Abstract: | Санітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить
від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та
первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до
75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні
властивості – помірні та слабкі. Санитарное качество и безопасность мяса сельскохозяйственных животных зависит от многих факторов, одним из которых является условия содержания животных в хозяйстве и их первичная переработка. Установлено, что мясо, которое поступает в реализацию от 43,5 до 75,6% обсеменено МАФАнМ в т.ч. от 18,7% БГКП и от 6,25 до 25,0% имеет токсичные особенности – умеренные и слабые. Sanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1476 |
Appears in Collections: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2014_72_4.pdf | 567,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.