DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorБродовський, В.А.-
dc.contributor.authorБродовский, В.А.-
dc.contributor.authorBrodovsky, V.-
dc.date.accessioned2017-09-06T14:25:42Z-
dc.date.available2017-09-06T14:25:42Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationУДК:619:614.31:637.562 Бродовський В.А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання/ В.А. Бродовський // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип.72: Ветеринарні науки. - С.8-11.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1476-
dc.description.abstractСанітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до 75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні властивості – помірні та слабкі.ru
dc.description.abstractСанитарное качество и безопасность мяса сельскохозяйственных животных зависит от многих факторов, одним из которых является условия содержания животных в хозяйстве и их первичная переработка. Установлено, что мясо, которое поступает в реализацию от 43,5 до 75,6% обсеменено МАФАнМ в т.ч. от 18,7% БГКП и от 6,25 до 25,0% имеет токсичные особенности – умеренные и слабые.ru
dc.description.abstractSanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectСанітарна гігієнаru
dc.subjectм'ясо, мікрофлора, засіянність, якість, токсичністьru
dc.subjectмясо, микрофлора, обсемененность, качество, токсичностьru
dc.subjectmeat, microflora, sowing, quality, toxicityru
dc.titleСАНІТАРНА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯЛОВИЧИНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД УМОВ ЇЇ ОТРИМАННЯru
dc.title.alternativeСанитарное качество и безопасность говядины в зависимости от условий её полученияru
dc.title.alternativeSanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receiptru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2014_72_4.pdf567,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.