Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Назва: | САНІТАРНА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯЛОВИЧИНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД УМОВ ЇЇ ОТРИМАННЯ |
Інші назви: | Санитарное качество и безопасность говядины в зависимости от условий её получения Sanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receipt |
Автори: | Бродовський, В.А. Бродовский, В.А. Brodovsky, V. |
Теми: | Санітарна гігієна м'ясо, мікрофлора, засіянність, якість, токсичність мясо, микрофлора, обсемененность, качество, токсичность meat, microflora, sowing, quality, toxicity |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК:619:614.31:637.562 Бродовський В.А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання/ В.А. Бродовський // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип.72: Ветеринарні науки. - С.8-11. |
Короткий огляд (реферат): | Санітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить
від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та
первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до
75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні
властивості – помірні та слабкі. Санитарное качество и безопасность мяса сельскохозяйственных животных зависит от многих факторов, одним из которых является условия содержания животных в хозяйстве и их первичная переработка. Установлено, что мясо, которое поступает в реализацию от 43,5 до 75,6% обсеменено МАФАнМ в т.ч. от 18,7% БГКП и от 6,25 до 25,0% имеет токсичные особенности – умеренные и слабые. Sanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1476 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2014_72_4.pdf | 567,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.