DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарунський О.Й., Горохова Я.О.-
dc.date.accessioned2017-06-25T11:36:40Z-
dc.date.available2017-06-25T11:36:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationУДК 634.4.084/087 Карунський О.Й. Вивчення впливу добавок до раціону свиней глутамінової кислоти на продуктивність та затрати корму на виробництво 1 центнеру продукції / О.Й.Карунський, Я.О.Горохова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Біла Церква, 30-31 жовт. 2014 р.) / Білоцерківський національний аграрний університет. – Біла Церква, 2014. - С.105-107.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1437-
dc.descriptionЗбалансування раціонів свиней за глютаміновою кислотою позитивно впливає на приріст живої маси, витрати корму на одиницю продукції. Введення в раціони свиней глутамінової кислоти дає змогу додатково отримати прибуток.ru
dc.description.abstractТільки повноцінна і збалансована годівля тварин забезпечує проявленню їх генетичного поте-нціалу продуктивності. Нестача або надлишок у раціоні навіть одного необхідного компонента знижує ефективність інших, що викликає зменшення коефіцієнта корисної дії корму. Поживні та біологічно активні речовини дають позитивний ефект тільки в тому випадку, коли вони надходять в організму в суворо визначеній кількості і співвідношенні у відповідності з потребою в них тварин. Скорочення затрат кормів на одиницю продукції в значній мірі залежить від організації правильної і повноцінної годівлі свиней з урахуванням найновіших даних зоотехнічної науки.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherБІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТru
dc.subjectСвинарство, годівляru
dc.subjectвплив добавок, раціон свиней, глутамінова кислота, продуктивність, затрати корму, виробництвоru
dc.titleВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВОК ДО РАЦІОНУ СВИНЕЙ ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЗАТРАТИ КОРМУ НА ВИРОБНИЦТВО 1 ЦЕНТНЕРУ ПРОДУКЦІЇru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карунский 1.pdf544,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.