Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1437
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карунський О.Й., Горохова Я.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-25T11:36:40Z | - |
dc.date.available | 2017-06-25T11:36:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.4.084/087 Карунський О.Й. Вивчення впливу добавок до раціону свиней глутамінової кислоти на продуктивність та затрати корму на виробництво 1 центнеру продукції / О.Й.Карунський, Я.О.Горохова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Біла Церква, 30-31 жовт. 2014 р.) / Білоцерківський національний аграрний університет. – Біла Церква, 2014. - С.105-107. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1437 | - |
dc.description | Збалансування раціонів свиней за глютаміновою кислотою позитивно впливає на приріст живої маси, витрати корму на одиницю продукції. Введення в раціони свиней глутамінової кислоти дає змогу додатково отримати прибуток. | ru |
dc.description.abstract | Тільки повноцінна і збалансована годівля тварин забезпечує проявленню їх генетичного поте-нціалу продуктивності. Нестача або надлишок у раціоні навіть одного необхідного компонента знижує ефективність інших, що викликає зменшення коефіцієнта корисної дії корму. Поживні та біологічно активні речовини дають позитивний ефект тільки в тому випадку, коли вони надходять в організму в суворо визначеній кількості і співвідношенні у відповідності з потребою в них тварин. Скорочення затрат кормів на одиницю продукції в значній мірі залежить від організації правильної і повноцінної годівлі свиней з урахуванням найновіших даних зоотехнічної науки. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ | ru |
dc.subject | Свинарство, годівля | ru |
dc.subject | вплив добавок, раціон свиней, глутамінова кислота, продуктивність, затрати корму, виробництво | ru |
dc.title | ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВОК ДО РАЦІОНУ СВИНЕЙ ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЗАТРАТИ КОРМУ НА ВИРОБНИЦТВО 1 ЦЕНТНЕРУ ПРОДУКЦІЇ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Карунський Олексій Йосипович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карунский 1.pdf | 544,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.