DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1407
Назва: ФІЗИКО-ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСА І САЛА СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯ
Інші назви: Физико-химический состав и свойства мяса и сала свиней крупной белой породы разного происхождения
Physico-chemical composition and characteristics of meat and fat of Large White pigs of different origin
Автори: Агапова, Є.М.
Агапова, Е. М.
Ahapovа, Y.
Сусол, Р.Л.
Susol, R.
Теми: Свинарство
фізико-хімічний склад, властивості, м’ясо, велика біла порода
физико-химический состав, свойства, мясо, крупная белая порода
physical and chemical composition, properties, meat, Large White breed
Дата публікації: 2016
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.4.082 Агапова Є.М. Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження / Агапова Є.М., Сусол Р.Л. // Таврійський науковий вісник / Херсонський державний аграрний університет. – 2016. – Вип. 93. – С.87-92.
Короткий огляд (реферат): При вивченні фізико-хімічного складу та властивостей м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження в умовах сучасного племінного свинарства Одеського регіону встановлено, що у цілому використання методу кросування свиней великої білої породи вітчизняної та зарубіжної селекції при створенні ЗТ «Причорноморський» не погіршило якості м’ясо-сальної продукції у піддослідних тварин, які знаходились в межах технологічних нормативів.
При изучении физико-химического состава и свойств мяса и сала свиней крупной белой породы разного происхождения в условиях современного племенного свиноводства Одесского региона установлено, что в целом использование метода кроссирования свиней крупной белой породы отечественной и зарубежной селекции при создании ЗТ «Причерноморский» не ухудшило качества мясо-сальной продукции у подопытных животных, которые находились в пределах технологических нормативов.
The study of the physical and chemical composition and properties of meat and fat of Large White pigs of different origin under the conditions of modern pig breeding in the Odessa region has found that, on the whole, the method of crossing Large White pigs of domestic and foreign selection in producing a pedigree type Chernomorskyi does not decrease the quality of meat-fat products in experimental animals, which was within the range of technological standards.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1407
Розташовується у зібраннях:Агапова Євгенія Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФІЗИКО-ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСА І САЛА (Агапова).pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.