DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Title: ХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУ
Authors: Карунський, О.Й.
Стрілець, А.В.
Keywords: Кормовиробництво
хімічний склад, амінокислотний склад, амарант
Issue Date: 2008
Publisher: Житомирський державний агроекологічний університет
Citation: УДК 633.2 Карунський О.Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О.Й. Карунський, А.В. Стрілець // Вісник: наук.-теорет.збірн. / Державний агроекологічний університет. -Житомир, 2008. - Т.1. - Вип.2(23). – С.190-193.
Abstract: Вивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот.
Description: Раціональне використання зеленої маси амаранту дозволяє зміцнити кормову базу тваринництва. Зелена маса амаранту є цінним кормовим продуктом, використання якого в раціонах тварин збагачує їх протеїном та амінокислотами.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1404
Appears in Collections:Карунський Олексій Йосипович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хімічний та амінокислотний склад амаранту.pdf231,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.