Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404| Title: | ХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУ |
| Authors: | Карунський, О.Й. Стрілець, А.В. |
| Keywords: | Кормовиробництво хімічний склад, амінокислотний склад, амарант |
| Issue Date: | 2008 |
| Publisher: | Житомирський державний агроекологічний університет |
| Citation: | УДК 633.2 Карунський О.Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О.Й. Карунський, А.В. Стрілець // Вісник: наук.-теорет.збірн. / Державний агроекологічний університет. -Житомир, 2008. - Т.1. - Вип.2(23). – С.190-193. |
| Abstract: | Вивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот. |
| Description: | Раціональне використання зеленої маси амаранту дозволяє зміцнити кормову базу тваринництва. Зелена маса амаранту є цінним кормовим продуктом, використання якого в раціонах тварин збагачує їх протеїном та амінокислотами. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1404 |
| Appears in Collections: | Карунський Олексій Йосипович |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Хімічний та амінокислотний склад амаранту.pdf | 231,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.