DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарунський, О.Й.-
dc.contributor.authorСтрілець, А.В.-
dc.date.accessioned2017-06-06T11:26:34Z-
dc.date.available2017-06-06T11:26:34Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК 633.2 Карунський О.Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О.Й. Карунський, А.В. Стрілець // Вісник: наук.-теорет.збірн. / Державний агроекологічний університет. -Житомир, 2008. - Т.1. - Вип.2(23). – С.190-193.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1404-
dc.descriptionРаціональне використання зеленої маси амаранту дозволяє зміцнити кормову базу тваринництва. Зелена маса амаранту є цінним кормовим продуктом, використання якого в раціонах тварин збагачує їх протеїном та амінокислотами.ru
dc.description.abstractВивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЖитомирський державний агроекологічний університетru
dc.subjectКормовиробництвоru
dc.subjectхімічний склад, амінокислотний склад, амарантru
dc.titleХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хімічний та амінокислотний склад амаранту.pdf231,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.