Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карунський, О.Й. | - |
dc.contributor.author | Стрілець, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-06T11:26:34Z | - |
dc.date.available | 2017-06-06T11:26:34Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | УДК 633.2 Карунський О.Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О.Й. Карунський, А.В. Стрілець // Вісник: наук.-теорет.збірн. / Державний агроекологічний університет. -Житомир, 2008. - Т.1. - Вип.2(23). – С.190-193. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1404 | - |
dc.description | Раціональне використання зеленої маси амаранту дозволяє зміцнити кормову базу тваринництва. Зелена маса амаранту є цінним кормовим продуктом, використання якого в раціонах тварин збагачує їх протеїном та амінокислотами. | ru |
dc.description.abstract | Вивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Житомирський державний агроекологічний університет | ru |
dc.subject | Кормовиробництво | ru |
dc.subject | хімічний склад, амінокислотний склад, амарант | ru |
dc.title | ХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Карунський Олексій Йосипович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хімічний та амінокислотний склад амаранту.pdf | 231,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.