DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1376
Title: ЗМІНИ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗА ВПЛИВОМ ОБРОБКИ МОЛОЧНОГО-ДОЇЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ РІЗНИМИ ДЕЗІНФЕКТАНТАМИ
Other Titles: Changes of sanitary-and-hygienic indicators of milk quality caused by the effect of dairy-milking equipment treatment with various disinfectants
Authors: Пушкар, Т.Д.
Pushkar., T.
Keywords: Санітарна гігієна
озон, молочно-доїльне обладнання, озоно-повітряна суміш, молокопровід, санітарно-гігієнічні показники, мийка, дезінфекція
ozone, dairy milking equipment, ozone-air mixture, milk tube, the sanitary-and-hygienic indicators, washing, disinfection
Issue Date: 2016
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 619:614.48:637.11.214 Пушкар, Т. Д. Зміни санітарно-гігієнічних показників якості молока за впливом обробки молочного-доїльного обладнання різними дезінфектантами / Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 76-2: Сільськогосподарські науки. - С.45-48.
Abstract: Проведено дослідження щодо санітарної обробки технологічного обладнання різними дезінфектантами. Показано перспективність озонових технологій для дезінфекції технологічного обладнання. За визначеними основними мікробіологічними показниками якості молокопровід оброблений способом, що вивчали, відповідає прийнятим стандартам і вимогам для санітарної обробки.
The researches concerning sanitary treatment of technological equipment with various disinfectants were carried out. The prospects of ozone technologies for disinfection of technological equipment were shown. For defined basic microbiological indicators of quality, milk tube was processed by studied method and it met the standards and requirements for sanitary processing.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1376
Appears in Collections:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пушкар.pdf473,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.