DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПушкар, Т.Д.-
dc.contributor.authorPushkar., T.-
dc.date.accessioned2017-04-13T07:57:46Z-
dc.date.available2017-04-13T07:57:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 619:614.48:637.11.214 Пушкар, Т. Д. Зміни санітарно-гігієнічних показників якості молока за впливом обробки молочного-доїльного обладнання різними дезінфектантами / Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 76-2: Сільськогосподарські науки. - С.45-48.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1376-
dc.description.abstractПроведено дослідження щодо санітарної обробки технологічного обладнання різними дезінфектантами. Показано перспективність озонових технологій для дезінфекції технологічного обладнання. За визначеними основними мікробіологічними показниками якості молокопровід оброблений способом, що вивчали, відповідає прийнятим стандартам і вимогам для санітарної обробки.ru
dc.description.abstractThe researches concerning sanitary treatment of technological equipment with various disinfectants were carried out. The prospects of ozone technologies for disinfection of technological equipment were shown. For defined basic microbiological indicators of quality, milk tube was processed by studied method and it met the standards and requirements for sanitary processing.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectСанітарна гігієнаru
dc.subjectозон, молочно-доїльне обладнання, озоно-повітряна суміш, молокопровід, санітарно-гігієнічні показники, мийка, дезінфекціяru
dc.subjectozone, dairy milking equipment, ozone-air mixture, milk tube, the sanitary-and-hygienic indicators, washing, disinfectionru
dc.titleЗМІНИ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗА ВПЛИВОМ ОБРОБКИ МОЛОЧНОГО-ДОЇЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ РІЗНИМИ ДЕЗІНФЕКТАНТАМИru
dc.title.alternativeChanges of sanitary-and-hygienic indicators of milk quality caused by the effect of dairy-milking equipment treatment with various disinfectantsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар.pdf473,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.