DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1362
Назва: ОРГАНОЛЕПТИЧНА І ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Інші назви: ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКАЯ И ДЕГУСТАЦИОННАЯ ОЦЕНКА КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ
ORGANOLEPTIC EVALUATION AND TASTING OF SAUSAGE PRODUCTS
Автори: Ушаков Ф. О., Якубчак О. М., Тютюн А. І., Кос’янчук Н. І.
Ushakov F., Yakubchak O., Tyutyun A., Kosyanchuk N.
Теми: органолептичні дослідження, дегустаційна оцінка, ковбасні вироби, агропродовольчі ринки
Органолептические исследования, дегустационная оценка, колбасные изделия, агропродовольственный рынок
organoleptic research, tasting score, sausage products, agri-food market
Дата публікації: 2016
Видавництво: Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4.
Бібліографічний опис: УДК: 619:614.31:637.523 Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати органолептичних досліджень і дегустаційної оцінки ковбасних виробів, які реалізуються в умовах агропродовольчих ринків м. Одеси. За органолептичними показниками ковбаси відповідали чинним вимогам, а дегустаційна оцінка коливалася від 7,8 до 8,9 балів за дев’ятибальною шкалою.
Приведенные результаты органолептических исследований и дегустационной оценки колбасных изделий, которые реализуются на агропродовольственных рынков г. Одессы. По органолептическим показателям колбасы отвечали действующим требованиям, а дегустационная оценка колебалась от 7,8 до 8,9 баллов по девятибалльной шкале.
Performing the results of organoleptic evaluation of research and tasting of sausages sold in the agricultural markets of Odessa. By organoleptic evaluation sausages meet the applicable requirements, and tasting score ranged from 7.8 to 8.9 points on nine-point scale.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1362
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nd_2016_4_24.pdf496,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.