DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУшаков Ф. О., Якубчак О. М., Тютюн А. І., Кос’янчук Н. І.-
dc.contributor.authorUshakov F., Yakubchak O., Tyutyun A., Kosyanchuk N.-
dc.date.accessioned2017-04-12T11:28:03Z-
dc.date.available2017-04-12T11:28:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК: 619:614.31:637.523 Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1362-
dc.description.abstractНаведено результати органолептичних досліджень і дегустаційної оцінки ковбасних виробів, які реалізуються в умовах агропродовольчих ринків м. Одеси. За органолептичними показниками ковбаси відповідали чинним вимогам, а дегустаційна оцінка коливалася від 7,8 до 8,9 балів за дев’ятибальною шкалою.ru
dc.description.abstractПриведенные результаты органолептических исследований и дегустационной оценки колбасных изделий, которые реализуются на агропродовольственных рынков г. Одессы. По органолептическим показателям колбасы отвечали действующим требованиям, а дегустационная оценка колебалась от 7,8 до 8,9 баллов по девятибалльной шкале.ru
dc.description.abstractPerforming the results of organoleptic evaluation of research and tasting of sausages sold in the agricultural markets of Odessa. By organoleptic evaluation sausages meet the applicable requirements, and tasting score ranged from 7.8 to 8.9 points on nine-point scale.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherНаукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4.ru
dc.subjectорганолептичні дослідження, дегустаційна оцінка, ковбасні вироби, агропродовольчі ринкиru
dc.subjectОрганолептические исследования, дегустационная оценка, колбасные изделия, агропродовольственный рынокru
dc.subjectorganoleptic research, tasting score, sausage products, agri-food marketru
dc.titleОРГАНОЛЕПТИЧНА І ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА КОВБАСНИХ ВИРОБІВru
dc.title.alternativeОРГАНОЛЕПТИЧЕСКАЯ И ДЕГУСТАЦИОННАЯ ОЦЕНКА КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙru
dc.title.alternativeORGANOLEPTIC EVALUATION AND TASTING OF SAUSAGE PRODUCTSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nd_2016_4_24.pdf496,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.