DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11
Title: ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА ТУШОК КУРЕЙ, В УМОВАХ ПРИСАДИБНИХ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НА РИНКАХ
Other Titles: Первичная переработка тушек кур, в условиях приусадебных и фермерских хозяйств, для реализации на рынках
Primary processing of carcasses of chickens, in the conditions of personal and farmer economies, for realization on markets
Authors: Білянська, О.В.
Билянская, Е.В.
Bilyanska, Е.
Keywords: ветеринарно-санітарна експертиза, патрання, тушки курей, реалізація.
ветеринарно-санитарная экспертиза, потрошение, тушки курей, реализация
veterinary-sanitary examination, disemboweling, carcasses of chickens, realization.
Issue Date: 2009
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50
Citation: ББК Л931.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5:638.436.34 Білянська, О. В. Первинна переробка тушок курей ,в умовах присадибних і фермерських господарств, для реалізації на ринках [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.20-22.
Abstract: Повне патрання тушок курей в умовах присадибних та фермерських господарств не відповідає вимогам щодо безпеки і якості продукції тваринництва. Запропонований удосконалений метод первинної переробки тушок курей, які надходять для реалізації на ринки.
Полное потрошение тушек кур в условиях приусадебных и фермерских хозяйств не соответствует требованиям качества и безопасности продукции животноводства. Предложенный усовершенствованный способ первичной переработки тушек кур, которые поступают для реализации на рынок.
Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.
Description: Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies, falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/11
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AVP-B_n-2010-v50_4Bilyanska.pdf539,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.