DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілянська, О.В.-
dc.contributor.authorБилянская, Е.В.-
dc.contributor.authorBilyanska, Е.-
dc.date.accessioned2016-03-29T08:16:48Z-
dc.date.available2016-03-29T08:16:48Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationББК Л931.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5:638.436.34 Білянська, О. В. Первинна переробка тушок курей ,в умовах присадибних і фермерських господарств, для реалізації на ринках [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.20-22.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/11-
dc.descriptionComplete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies, falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.ru
dc.description.abstractПовне патрання тушок курей в умовах присадибних та фермерських господарств не відповідає вимогам щодо безпеки і якості продукції тваринництва. Запропонований удосконалений метод первинної переробки тушок курей, які надходять для реалізації на ринки.ru
dc.description.abstractПолное потрошение тушек кур в условиях приусадебных и фермерских хозяйств не соответствует требованиям качества и безопасности продукции животноводства. Предложенный усовершенствованный способ первичной переработки тушек кур, которые поступают для реализации на рынок.ru
dc.description.abstractComplete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50ru
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза, патрання, тушки курей, реалізація.ru
dc.subjectветеринарно-санитарная экспертиза, потрошение, тушки курей, реализацияru
dc.subjectveterinary-sanitary examination, disemboweling, carcasses of chickens, realization.ru
dc.titleПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА ТУШОК КУРЕЙ, В УМОВАХ ПРИСАДИБНИХ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НА РИНКАХru
dc.title.alternativeПервичная переработка тушек кур, в условиях приусадебных и фермерских хозяйств, для реализации на рынкахru
dc.title.alternativePrimary processing of carcasses of chickens, in the conditions of personal and farmer economies, for realization on marketsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_4Bilyanska.pdf539,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.