Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білянська, О.В. | - |
dc.contributor.author | Билянская, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Bilyanska, Е. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-29T08:16:48Z | - |
dc.date.available | 2016-03-29T08:16:48Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | ББК Л931.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5:638.436.34 Білянська, О. В. Первинна переробка тушок курей ,в умовах присадибних і фермерських господарств, для реалізації на ринках [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.20-22. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11 | - |
dc.description | Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies, falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market. | ru |
dc.description.abstract | Повне патрання тушок курей в умовах присадибних та фермерських господарств не відповідає вимогам щодо безпеки і якості продукції тваринництва. Запропонований удосконалений метод первинної переробки тушок курей, які надходять для реалізації на ринки. | ru |
dc.description.abstract | Полное потрошение тушек кур в условиях приусадебных и фермерских хозяйств не соответствует требованиям качества и безопасности продукции животноводства. Предложенный усовершенствованный способ первичной переработки тушек кур, которые поступают для реализации на рынок. | ru |
dc.description.abstract | Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50 | ru |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза, патрання, тушки курей, реалізація. | ru |
dc.subject | ветеринарно-санитарная экспертиза, потрошение, тушки курей, реализация | ru |
dc.subject | veterinary-sanitary examination, disemboweling, carcasses of chickens, realization. | ru |
dc.title | ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА ТУШОК КУРЕЙ, В УМОВАХ ПРИСАДИБНИХ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НА РИНКАХ | ru |
dc.title.alternative | Первичная переработка тушек кур, в условиях приусадебных и фермерских хозяйств, для реализации на рынках | ru |
dc.title.alternative | Primary processing of carcasses of chickens, in the conditions of personal and farmer economies, for realization on markets | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AVP-B_n-2010-v50_4Bilyanska.pdf | 539,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.