DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11
Назва: ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА ТУШОК КУРЕЙ, В УМОВАХ ПРИСАДИБНИХ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НА РИНКАХ
Інші назви: Первичная переработка тушек кур, в условиях приусадебных и фермерских хозяйств, для реализации на рынках
Primary processing of carcasses of chickens, in the conditions of personal and farmer economies, for realization on markets
Автори: Білянська, О.В.
Билянская, Е.В.
Bilyanska, Е.
Теми: ветеринарно-санітарна експертиза, патрання, тушки курей, реалізація.
ветеринарно-санитарная экспертиза, потрошение, тушки курей, реализация
veterinary-sanitary examination, disemboweling, carcasses of chickens, realization.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50
Бібліографічний опис: ББК Л931.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5:638.436.34 Білянська, О. В. Первинна переробка тушок курей ,в умовах присадибних і фермерських господарств, для реалізації на ринках [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.20-22.
Короткий огляд (реферат): Повне патрання тушок курей в умовах присадибних та фермерських господарств не відповідає вимогам щодо безпеки і якості продукції тваринництва. Запропонований удосконалений метод первинної переробки тушок курей, які надходять для реалізації на ринки.
Полное потрошение тушек кур в условиях приусадебных и фермерских хозяйств не соответствует требованиям качества и безопасности продукции животноводства. Предложенный усовершенствованный способ первичной переработки тушек кур, которые поступают для реализации на рынок.
Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.
Опис: Complete disemboweling of carcasses of kurey in the conditions of personal and farmer economies, falls short of the requirements of quality and safety of products of stock-raising. Offered improved method of the primary processing of carcasses of chickens, which act for realization to the market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/11
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_4Bilyanska.pdf539,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.