DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДроздова, Є.А.-
dc.contributor.authorДроздова, Е.А.-
dc.contributor.authorDrozdova, E.-
dc.date.accessioned2016-06-01T12:53:57Z-
dc.date.available2016-06-01T12:53:57Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationББК П817; УДК:664.8/.9:613.22:658.562 Дроздова Є. А. Удосконалення контролю якості та безпеки консервів для дитячого харчування, з сировини рослинного та тваринного походження / Є. А. Дроздова / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1059-
dc.descriptionExpress is the method of determination of toxicness of can food for child's food from the raw material of plant and animal origin, with the use of infusoria Colpoda steinii, more sensible in comparison to the classic method at the laboratory animalsru
dc.description.abstractЕкспрес – метод визначення токсичності консервів для дитячого харчування з сировини рослинного та тваринного походження, з використанням інфузорії Colpoda steinii, більш чутливий в порівнянні з класичним методом на лабораторних тваринах.ru
dc.description.abstractЭкспресс–метод определения токсичности консервов для детского питания из сырья растительного и животного происхождения, с использованием инфузорий Colpoda steinii, более чувствительный в сравнении с классическим методом на лабораторных животныхru
dc.description.abstractExpress is the method of determination of toxicness of can food for child's food from the raw material of plant and animal origin, with the use of infusoria Colpoda steinii, more sensible in comparison to the classic method at the laboratory animalsru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47ru
dc.subjectВетеринарно-санітарна експертизаru
dc.subjectконсерви, безпека, токсичність, експрес-метод, колпода.ru
dc.subjectконсервы, безопасность, токсичность, экспресс-метод, колподаru
dc.subjectcan food, safety, toxic, express is the method, colpodaru
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ, З СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯru
dc.title.alternativeУсовершенствование контроля качества и безопасности консервов для детского питания, из сырья растительного и животного происхожденияru
dc.title.alternativeImprovement of control of quality and safety of can food for child's food, from raw material of plant and animal originru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дроздова.pdf285,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.