DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
Назва: ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Інші назви: Meat quality and production of poultry chickens raised on the ration enriched of products of meat reprocessor
Автори: Коренєва, Ж.Б.
Koreneva, Zh.
Гострик, В.М.
Hostrik, V.
Теми: Птахівництво, годівля
кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність
bone flour, chicken organism, muscle part, qualitative characteristics
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Бібліографічний опис: УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив добавки, виготовленої з відходів м’ясопереробних підприємств, на продуктивність та якість м’яса курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню впливу кісткового борошна (КБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив КБ на якість м’яса та підвищення продуктивності.
The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
Опис: The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1051
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренева Ж..pdf367,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.