Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
Title: | ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ |
Other Titles: | Meat quality and production of poultry chickens raised on the ration enriched of products of meat reprocessor |
Authors: | Коренєва, Ж.Б. Koreneva, Zh. Гострик, В.М. Hostrik, V. |
Keywords: | Птахівництво, годівля кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність bone flour, chicken organism, muscle part, qualitative characteristics |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47 |
Citation: | УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив добавки, виготовленої з відходів м’ясопереробних підприємств, на продуктивність та якість м’яса курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47. |
Abstract: | Стаття присвячена вивченню впливу кісткового борошна (КБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив КБ на якість м’яса та підвищення продуктивності. The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined. |
Description: | The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1051 |
Appears in Collections: | Коренєва Жанна Борисівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коренева Ж..pdf | 367,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.