DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
Title: ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Other Titles: Meat quality and production of poultry chickens raised on the ration enriched of products of meat reprocessor
Authors: Коренєва, Ж.Б.
Koreneva, Zh.
Гострик, В.М.
Hostrik, V.
Keywords: Птахівництво, годівля
кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність
bone flour, chicken organism, muscle part, qualitative characteristics
Issue Date: 2009
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Citation: УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив добавки, виготовленої з відходів м’ясопереробних підприємств, на продуктивність та якість м’яса курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Abstract: Стаття присвячена вивченню впливу кісткового борошна (КБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив КБ на якість м’яса та підвищення продуктивності.
The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
Description: The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1051
Appears in Collections:Коренєва Жанна Борисівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коренева Ж..pdf367,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.