Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коренєва, Ж.Б. | - |
dc.contributor.author | Koreneva, Zh. | - |
dc.contributor.author | Гострик, В.М. | - |
dc.contributor.author | Hostrik, V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-01T12:02:47Z | - |
dc.date.available | 2016-06-01T12:02:47Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив добавки, виготовленої з відходів м’ясопереробних підприємств, на продуктивність та якість м’яса курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1051 | - |
dc.description | The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined. | ru |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню впливу кісткового борошна (КБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив КБ на якість м’яса та підвищення продуктивності. | ru |
dc.description.abstract | The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47 | ru |
dc.subject | Птахівництво, годівля | ru |
dc.subject | кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність | ru |
dc.subject | bone flour, chicken organism, muscle part, qualitative characteristics | ru |
dc.title | ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | ru |
dc.title.alternative | Meat quality and production of poultry chickens raised on the ration enriched of products of meat reprocessor | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коренева Ж..pdf | 367,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.