Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049
Назва: | ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ БРОЙЛЕРІВ, ВИРОЩЕНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З МОРСЬКИХ ГІДРОБІОНТІВ |
Інші назви: | Качественная оценка мяса цыплят бройлеров, выращенных с использованием кормовой добавки из морских гидробионтов. Quality standard of chickens – broilers which have been grown up with use of the fodder additive from sea gidrobionty |
Автори: | Ковбасенко, В.М. Kovbasenko, V. Карайван, Н.І. Karayvan, N. |
Теми: | Ветеринарія курчата-бройлери, кормова добавка, гідробіонти, м'ясо, якість цыплята-бройлеры, кормовая добавка, гидробионты, мясо, качество chickens – broilers, fodder addition, gidrobionty, meat, quality |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47 |
Бібліографічний опис: | УДК: : 619:087.31:637.5 Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса курчат бройлерів, вирощених з використанням кормової добавки з морських гідробіонтів / В. М. Ковбасенко, Н. І. Карайван / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив кормової добавки з морських гідробіонтів на якість м'яса курчат бройлерів кросу Росс – 308, виготовлених за розробленою нами технологією. Встановлено, що збагачення кормового раціону курчат кормовою добавкою з 7% з10 добового віку і до кінця відгодівлі не знижувало якість м'яса. Изучено влияние кормовой добавки с морских гидробионтов на качество мяса цыплят бройлеров кросса Рос – 308, изготовленных за разработанной нами технологией. Установлено, что обогащение кормового рациона цыплят кормовой добавкой с 7 % с 10 суточного возраста и до конца откорма не снижало качество мяса. Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat. |
Опис: | Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1049 |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ.pdf | 388,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.