DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовбасенко, В.М.-
dc.contributor.authorKovbasenko, V.-
dc.contributor.authorКарайван, Н.І.-
dc.contributor.authorKarayvan, N.-
dc.date.accessioned2016-06-01T11:29:56Z-
dc.date.available2016-06-01T11:29:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК: : 619:087.31:637.5 Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса курчат бройлерів, вирощених з використанням кормової добавки з морських гідробіонтів / В. М. Ковбасенко, Н. І. Карайван / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1049-
dc.descriptionStudiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat.ru
dc.description.abstractВивчено вплив кормової добавки з морських гідробіонтів на якість м'яса курчат бройлерів кросу Росс – 308, виготовлених за розробленою нами технологією. Встановлено, що збагачення кормового раціону курчат кормовою добавкою з 7% з10 добового віку і до кінця відгодівлі не знижувало якість м'яса.ru
dc.description.abstractИзучено влияние кормовой добавки с морских гидробионтов на качество мяса цыплят бройлеров кросса Рос – 308, изготовленных за разработанной нами технологией. Установлено, что обогащение кормового рациона цыплят кормовой добавкой с 7 % с 10 суточного возраста и до конца откорма не снижало качество мяса.ru
dc.description.abstractStudiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47ru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectкурчата-бройлери, кормова добавка, гідробіонти, м'ясо, якістьru
dc.subjectцыплята-бройлеры, кормовая добавка, гидробионты, мясо, качествоru
dc.subjectchickens – broilers, fodder addition, gidrobionty, meat, qualityru
dc.titleЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ БРОЙЛЕРІВ, ВИРОЩЕНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З МОРСЬКИХ ГІДРОБІОНТІВru
dc.title.alternativeКачественная оценка мяса цыплят бройлеров, выращенных с использованием кормовой добавки из морских гидробионтов.ru
dc.title.alternativeQuality standard of chickens – broilers which have been grown up with use of the fodder additive from sea gidrobiontyru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ.pdf388,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.