Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Kovbasenko, V. | - |
dc.contributor.author | Карайван, Н.І. | - |
dc.contributor.author | Karayvan, N. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-01T11:29:56Z | - |
dc.date.available | 2016-06-01T11:29:56Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | УДК: : 619:087.31:637.5 Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса курчат бройлерів, вирощених з використанням кормової добавки з морських гідробіонтів / В. М. Ковбасенко, Н. І. Карайван / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1049 | - |
dc.description | Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat. | ru |
dc.description.abstract | Вивчено вплив кормової добавки з морських гідробіонтів на якість м'яса курчат бройлерів кросу Росс – 308, виготовлених за розробленою нами технологією. Встановлено, що збагачення кормового раціону курчат кормовою добавкою з 7% з10 добового віку і до кінця відгодівлі не знижувало якість м'яса. | ru |
dc.description.abstract | Изучено влияние кормовой добавки с морских гидробионтов на качество мяса цыплят бройлеров кросса Рос – 308, изготовленных за разработанной нами технологией. Установлено, что обогащение кормового рациона цыплят кормовой добавкой с 7 % с 10 суточного возраста и до конца откорма не снижало качество мяса. | ru |
dc.description.abstract | Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47 | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | курчата-бройлери, кормова добавка, гідробіонти, м'ясо, якість | ru |
dc.subject | цыплята-бройлеры, кормовая добавка, гидробионты, мясо, качество | ru |
dc.subject | chickens – broilers, fodder addition, gidrobionty, meat, quality | ru |
dc.title | ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ БРОЙЛЕРІВ, ВИРОЩЕНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З МОРСЬКИХ ГІДРОБІОНТІВ | ru |
dc.title.alternative | Качественная оценка мяса цыплят бройлеров, выращенных с использованием кормовой добавки из морских гидробионтов. | ru |
dc.title.alternative | Quality standard of chickens – broilers which have been grown up with use of the fodder additive from sea gidrobionty | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ.pdf | 388,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.