DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1049
Назва: ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ БРОЙЛЕРІВ, ВИРОЩЕНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З МОРСЬКИХ ГІДРОБІОНТІВ
Інші назви: Качественная оценка мяса цыплят бройлеров, выращенных с использованием кормовой добавки из морских гидробионтов.
Quality standard of chickens – broilers which have been grown up with use of the fodder additive from sea gidrobionty
Автори: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Карайван, Н.І.
Karayvan, N.
Теми: Ветеринарія
курчата-бройлери, кормова добавка, гідробіонти, м'ясо, якість
цыплята-бройлеры, кормовая добавка, гидробионты, мясо, качество
chickens – broilers, fodder addition, gidrobionty, meat, quality
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Бібліографічний опис: УДК: : 619:087.31:637.5 Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса курчат бройлерів, вирощених з використанням кормової добавки з морських гідробіонтів / В. М. Ковбасенко, Н. І. Карайван / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив кормової добавки з морських гідробіонтів на якість м'яса курчат бройлерів кросу Росс – 308, виготовлених за розробленою нами технологією. Встановлено, що збагачення кормового раціону курчат кормовою добавкою з 7% з10 добового віку і до кінця відгодівлі не знижувало якість м'яса.
Изучено влияние кормовой добавки с морских гидробионтов на качество мяса цыплят бройлеров кросса Рос – 308, изготовленных за разработанной нами технологией. Установлено, что обогащение кормового рациона цыплят кормовой добавкой с 7 % с 10 суточного возраста и до конца откорма не снижало качество мяса.
Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat.
Опис: Studiet influence of the fodder additive from sea on quality of meat of chickens – broilers of cross Pocc – 308, made on the technology developed by us. It is established, that addition in a fodder diet of chickens of the fodder additive of 7% from ten – day age and until end of cultivation does not reduce quality of meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1049
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЯКІСНА ОЦІНКА М'ЯСА КУРЧАТ.pdf388,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.