DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1048
Назва: СУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ М'ЯСОПРОДУКТІВ
Інші назви: Modern direction control qualiti and safety оf meat products
Автори: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Богатир, Г.П.
Bogatir, A.
Савченко, В.І.
Savchenko, V.
Теми: Ветеринарія
м'ясопродукти, безпека, токсичність, експрес-метод, колпода
мясопродукты, безопасность, токсичность, экспресс-метод, колпода
meat products, safety, toxiс, express train method, colpoda
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Бібліографічний опис: УДК: 619:614.31.637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасні напрямки контролю якості та безпеки м'ясопродуктів / В. М. Ковбасенко, Г.П.Богатир, В.І.Савченко / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Короткий огляд (реферат): Розроблено мікробіологічний експрес-метод визначення токсичності м’ясопродуктів з використанням інфузорії Colpoda steinii, яким пропонується замінити дослідження на вміст окремих токсичних елементів. Запропонований метод скорочує тривалість досліджень до 10 хв – 3 год, в залежності від ступені токсичності продукту, що досліджується.
The microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored product
Опис: The microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored product
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1048
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ.pdf374,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.