Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1048
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Kovbasenko, V. | - |
dc.contributor.author | Богатир, Г.П. | - |
dc.contributor.author | Bogatir, A. | - |
dc.contributor.author | Савченко, В.І. | - |
dc.contributor.author | Savchenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-01T11:16:10Z | - |
dc.date.available | 2016-06-01T11:16:10Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619:614.31.637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасні напрямки контролю якості та безпеки м'ясопродуктів / В. М. Ковбасенко, Г.П.Богатир, В.І.Савченко / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1048 | - |
dc.description | The microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored product | ru |
dc.description.abstract | Розроблено мікробіологічний експрес-метод визначення токсичності м’ясопродуктів з використанням інфузорії Colpoda steinii, яким пропонується замінити дослідження на вміст окремих токсичних елементів. Запропонований метод скорочує тривалість досліджень до 10 хв – 3 год, в залежності від ступені токсичності продукту, що досліджується. | ru |
dc.description.abstract | The microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored product | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47 | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | м'ясопродукти, безпека, токсичність, експрес-метод, колпода | ru |
dc.subject | мясопродукты, безопасность, токсичность, экспресс-метод, колпода | ru |
dc.subject | meat products, safety, toxiс, express train method, colpoda | ru |
dc.title | СУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ М'ЯСОПРОДУКТІВ | ru |
dc.title.alternative | Modern direction control qualiti and safety оf meat products | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ.pdf | 374,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.