DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1048
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовбасенко, В.М.-
dc.contributor.authorKovbasenko, V.-
dc.contributor.authorБогатир, Г.П.-
dc.contributor.authorBogatir, A.-
dc.contributor.authorСавченко, В.І.-
dc.contributor.authorSavchenko, V.-
dc.date.accessioned2016-06-01T11:16:10Z-
dc.date.available2016-06-01T11:16:10Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК: 619:614.31.637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасні напрямки контролю якості та безпеки м'ясопродуктів / В. М. Ковбасенко, Г.П.Богатир, В.І.Савченко / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1048-
dc.descriptionThe microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored productru
dc.description.abstractРозроблено мікробіологічний експрес-метод визначення токсичності м’ясопродуктів з використанням інфузорії Colpoda steinii, яким пропонується замінити дослідження на вміст окремих токсичних елементів. Запропонований метод скорочує тривалість досліджень до 10 хв – 3 год, в залежності від ступені токсичності продукту, що досліджується.ru
dc.description.abstractThe microbiological express train method of meat products toxity determination with the infusoria Colpoda steinii usage bcen developed, which are suggested to substitute researches by maintenance of separate toxic elements. A method abbreviates duration of researches to 10 minutes - 3 hours, depending on the degree of toxic of the explored productru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47ru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectм'ясопродукти, безпека, токсичність, експрес-метод, колподаru
dc.subjectмясопродукты, безопасность, токсичность, экспресс-метод, колподаru
dc.subjectmeat products, safety, toxiс, express train method, colpodaru
dc.titleСУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ М'ЯСОПРОДУКТІВru
dc.title.alternativeModern direction control qualiti and safety оf meat productsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ КОНТРОЛЮ.pdf374,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.