�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >

Browsing by Author Коренева, Ж.Б.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farmingKoreneva, Zh.; Коренева, Ж.Б.; Hostrik, V.; Гострик, В.М.; Кrikyn, V.; Крикун, В.М.
2009ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Гострик, В.М.; Hostrik, V.
2009ВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Коренева, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Koreneva, Zh.; Hostrik, V.
2017ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА МОРФОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЕЧІНКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva., Zh.; Крикун, В. М.; Крикун, В. Н.; Krikyn., V.
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V.; Бондаренко, В.С.; Bondarenko, V.
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ М'ЯСА ПТИЦІКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Сафронова, Л.Л.; Safronova, L.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V.
2008ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ДОКТОРА БІОЛОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА ЖЕДЕНОВА ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧАКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, G.; Куценко, П.Я.; Куценко, П.Я.; Лукьянова, В.П.; Koreneva, G.; Kutsenko, P.; Lukyanova, V.; Лукьянова, В.П.
2015МОРФОФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ КЛІТИН КРОВІ У МОРСЬКИХ ССАВЦІВ; Найда, Н.В.; Naida, N.; Коренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Korenevа, J.
Showing results 1 to 8 of 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback