DSpace logo

Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 310 до 329 із 4178 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018RESISTANCE AND PRODUCTIVE QUALITIES OF PIGS WHEN USED RBS AND IMMUNOLACCherniy N., Machula Olga , Tkachuk Elena , Rud Valentina , . Schepetilnikov Y.
2020RESISTANCE OF LINES OF WINTER BREAD WHEAT CREATED WITH THE PARTICIPATION OF SPRING-WINTER HYBRIDS TO LEAF STEAD DISEASESSolomonov R., Kryvenko A.
2014RESPONSE TO VERNALIZATION OF MODERN VARIETIES OF SOFT WHEAT DVURUCHKYGubich E.Ju., Fait V.I., Gerasimenko V.F.; Губич Е.Ю., Файт В.И., Герасименко В.Ф.
2014RESULTS OF OPTIMIZATION OF ASSEMBLY COMPOSITION FOR CHEMICAL PROTECTION OF PLANTS WITH DYNAMIC BATCHERSTsukanov, Ju.; Gorbenko, I.
2021Reviewing Effective Factors of Alimentary Deficiency in Animals Reproductive FunctionsSkliarov P, Fedorenko S, Naumenko S, Onyshchenko O, Pasternak A, Roman L, Lieshchova M, Bilyi D, and Bobrytska O.
2023SAFETY AND QUALITY OF MARINE FISH DEPEND FROM THE METHOD OF CONSERVATIONKoreneva Zh., Rodionova К., Rosha L., Ovcharenko A., Mazurenko Y., Naidich O., Baharovska V. Коренєва Ж., Родіонова К., Роша Л., Овчаренко Г., Мазуренко Ю., Найдіч О., Бахаровська В.
2017SAFETY AND QUALITY OF PORK ON AGROFOOD MARKETS OF ODESSA REGIONTarasenko L., Khimich M., Piven O., Savchenko V.
2018Sanitary-hygienic evaluation of meat processing enterprises productions and their sanationPaliy, A.P., Rodionova, K.O., Braginec, M.V., Paliy, A.P., Nalivayko, L.I.; Родіонова К.О., Палій А.П.
2023SCENARIOS OF OPTIMISATION OF PORK PRODUCTION TECHNOLOGIES IN UKRAINE IN THE CONTEXT OF GLOBAL WARMINGArapaki S. S., Susol R. L.
2016SEARCH FOR OPTIMAL CHAINS OF CROP ROTATIONS AND TYPES OF ORGANIC FERTILIZERS ALTERNATIVE TO MANUREDruzyak V.G. Yurkiewicz E.A. Bezede N.G., Q.T. Al-janabi S.; Друз’як В.Г., Юркевич Е.О.,Безедк Н.Г. ,Аль-джанабі К.Т.
2019SEASONAL VARIATIONS IN THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF RABBIT MEATTarasenko L., Piven O., Khimich M.
2020SEED GERMINATION OF SWITCHGRASS (PANICUM VIRGATUM L.) DEPENDING ON ITS BIOLOGICAL PECULIARITIESDoronin V., Dryha V., Honcharuk H., Prysiazhniuk O., Karpuk L., Pavlichenko A., Kryvenko A., Polischuk V.
2021SELECTION EVALUATION OF INTROGRESSIVE LINES OF SOFT WINTER WHEAT WITH SIGNS OF RESISTANCE TO PHYTOPATHOGENSMotsniy І.І., Molodchenkova O.O., Smertenko A.P., Mishchenko L.T., Kryvenko A. I., Solomonov R.V.
2018SELECTION OF OPTIMAL TECHNICAL MEANS DURING THE PROCESSING OF WHEAT AGAINST AGRICULTURAL PESTSMartynova Е.B., Savchenko N.V.; Мартынова Е.Б., Савченко Н.В.
2015SHADOW ECONOMY - CURRENT TRENDSKryukova, I.; Крюкова, І.О.; Крюкова, И.О.; Kravchuk, A. O.; Кравчук, А.О.; Кравчук, A.A.
2023SMART-КОНТРАКТ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИГубіна Г. Л.
2022SOCIO-ECONOMIC DEVELOPMENT OF ENTERPRISES IN A PERMANENT CRISISNaida A., Sitkovska A., Shevchenko A., Palii S. Shved T.; Найда А. В., Сітковська А. О., Шевченко А. А., Палій С. А., Швед T. B.
2019SOCIOLOGICAL ANALYSIS OF PREPAREDNESS OF PASS OF UKRAINE INSTITUTIONS TO REORGANIZATION CHANGES IN THE PROJECT MECHANISM REALIZATION: «TRANSITION FOR PAYMENT OF CONTRACTS WITH NATIONAL HEALTH SERVICE OF UKRAINE»Rosha L. G.
2018SOCIOLOGICAL INVESTIGATION OF INVESTMENT BUSINESS REPRESENTATIVES AS POTENTIAL INVESTORS OF PAS DECENTRALIZATION PROJECT RESULTSRosha L. G.
2019Soil acid-base buffering in the step agriculture landsOzhovan O. О., Mikhaylyuk V. I.