DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2390
Назва: SEASONAL VARIATIONS IN THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF RABBIT MEAT
Автори: Tarasenko L., Piven O., Khimich M.
Теми: ash, biochemical composition, fats, proteins, rabbit meat
Дата публікації: 2019
Видавництво: University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Iasi
Бібліографічний опис: Tarasenko L. Seasonal variations in the biochemical composition of rabbit meat / L. Tarasenko, O. Piven, M. Khimich // Scientific Papers-Animal Science Series : Lucrări ştiinţifice, Seria Zootehnie. - 2019. Vol. 71 (24). Р. 119-122.
Короткий огляд (реферат): The results of monitoring of seasonal variations in biochemical composition of rabbit meat, which is implemented on agrofood markets of Odessa region are given in the article. It is established that the rabbit meat which is implemented on spring-summer period is characterized by more pronounced dietary properties. In particular, by 5.6 % less than in the autumn-winter period by the content of proteins, by 36 % lower fat content and by 9.1 % lower ash content. Accordingly the moisture content in it is higher by 5.8 %. In autumn-winter period the rabbit meat which implemented on agrofood markets of Odessa is characterized by higher fat content – 8.6±0.5 %, protein content 17.8±0.5 %, water – 72.5±0.3, ash – 1.1±0.5 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2390
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf224,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.