DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4506
Назва: SMART-КОНТРАКТ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Автори: Губіна Г. Л.
Теми: smart-контракт, сільськогосподарська діяльність,Україна, перспективи
Дата публікації: 2023
Видавництво: International Academy of Applied Sciences in Lomža, State Biotechnological University
Бібліографічний опис: Губіна Г. Л. Smart-контракт у сільськогосподарській діяльності в Україні: реалії та перспективи. Цифрова трансформація та диджитал технології для сталого розвитку всіх галузeй сучасної освіти, науки і практики [Ел. ресурс]: мат-ли міжнар. наук.-практ. конф., 26 січня 2023 р. / Міжнародна Академія Прикладних Наук (Республіка Польща), Державний біотехнологічний університет (Україна). – Ломжа, Польща, 2023. Ч. 1.. С.249-251.
Короткий огляд (реферат): Зараз в Україні діє воєнний стан, але статус постачальника та експортера сільськогосподарської продукції для нашої держави ніхто не скасовував. І однією з важливих складових є укладення контрактів як внутрішніх, так і зовнішніх. У сучасних умовах це досить складно з теоретичної та практичної точок зору. Одним із шляхів вирішення є smart-контракт, що застосовується вже деякий час у світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4506
Розташовується у зібраннях:Губіна Ганна Леонідівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf417,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.