DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/97
Title: ПІДХОДИ ЩОДО ОЦІНКИ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ВИНОГРАДНО-ВИНОРОБНОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Other Titles: Подходы к оценке уровня конкурентоспособности предприятий виноградно - винодельческого подкомплекса Одесской области
The approaches at Odesa area s vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation
Authors: Ніколюк, О.В.
Николюк, A.B.
Nikolyuk, O.
Keywords: Економіка виноробства
конкурентоспроможність, виноградно-виноробний підкомплекс, ціна, рентабельність, чистий прибуток.
конкурентоспособность, виноградно-винодельческий подкомплекс, цена, рентабельность, чистая прибыль.
competitiveness, vine and vine-making subcomplex, price, profitability, net income
Issue Date: 2010
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53
Citation: УДК 339.13:634.8:663.2(477.74) Ніколюк, О. В. Підходи щодо оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробного підкомплексу Одеської області / О. В. Ніколюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.217-221.
Abstract: Запропонована методика оцінки та проведена оцінка рівня конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробного підкомплексу Одеської області.
Предложена методика оценки и проведена оценка уровня конкурентоспособности предприятий виноградно-винодельческого подкомплекса Одесской области.
The methods Odesa area's vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation have offered and conducted.
Description: The methods Odesa area's vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation have offered and conducted.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/97
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nikolyuk.pdf201,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.