DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарунский, А.И.-
dc.contributor.authorKarunskiy, А.-
dc.contributor.authorРыбаченко, Я.А.-
dc.contributor.authorRybachenko, Y.-
dc.date.accessioned2016-05-30T06:42:03Z-
dc.date.available2016-05-30T06:42:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКарунский А.И. Влияние глутаминовой кислоты на морфологические и биохимические показатели крови у свиней / А.И.Карунский, Я.А. Рыбаченко // Наука вчера, сегодня, завтра. - 2016. - № 2 (24), Ч.2. – С.13-18.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/977-
dc.descriptionIn this article we examine the influence of glutamic acid additive to the main ration and it was found that the number of red blood cells in the blood of pigs decreased and white blood cells - increased, although these indicators do not go beyond the limits of physiological norm. The blood biochemical parameters of pigs indicated the decrease of albumin and pglobulins, and the increase of a-globulin and y-globulin protein fractions under the influence of the factor under study.ru
dc.description.abstractВ данной статье рассмотрено влияние добавки глутаминовой кислоты к основному рациону. Установлено, что количество эритроцитов в крови свиней уменьшилось, а лейкоцитов - увеличилось, хотя эти показатели не выходили за границы физиологической нормы. В биохимических показателях крови свиней под влиянием исследуемого фактора отмечено уменьшение альбуминов и Р-глобулинов и повышение содержания а-глобулиновых и у-глобулиновых фракций белка.ru
dc.description.abstractIn this article we examine the influence of glutamic acid additive to the main ration and it was found that the number of red blood cells in the blood of pigs decreased and white blood cells - increased, although these indicators do not go beyond the limits of physiological norm. The blood biochemical parameters of pigs indicated the decrease of albumin and pglobulins, and the increase of a-globulin and y-globulin protein fractions under the influence of the factor under study.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherНаука вчера, сегодня, завтра, № 2 (24), Ч.2ru
dc.subjectСвинарствоru
dc.subjectглутаминовая кислота; баланс азота; заменимые аминокислоты; синтетические аминокислоты; откорм свиней.ru
dc.subjectglutamic acid; nitrogen balance; replaceable amino acids; essential amino acids; fattening pigsru
dc.titleВЛИЯНИЕ ГЛУТАМИНОВОЙ КИСЛОТЫ НА МОРФОЛОГИЧЕСКИЕ И БИОХИМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ КРОВИ У СВИНЕЙru
dc.title.alternativeTHE INFLUENCE OF GLUTANIC ACID ON MORPHOLOGICAL AND BIOCHEMICAL BLOOD INDICATORS OF PIGSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карунский.pdf189,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.